Nadogradnja računara


Nadogradnja starog računara umesto kupovine novog je pravi potez. Međutim, nadogradnja nije jednostavan zadatak. Kod nas u servisu računara PC Dijagnostika možete nadograditi Vaš računar. Mi Vam možemo ugraditi komponente koje ste sami nabavili ili da za Vas nabavimo komponente koje bi bile kompatibilne sa Vašim računarom ili da Vam jednostavno ponudimo polovne delove koje trenutno imamo na raspolaganju.

Često se dešava da neka igra ili program zahtevaju nešto više resursa u odnosu na bilo koji program koji ste koristili do sada. Ako se to desi, potrebno je da nadogradite računara.

Moguće je zameniti samo jednu komponentu i da to više ne bude ni približno isti računar, a negde je potrebno nekoliko komponenti. Ali da se vi ne bi mučili i zamarali sa svim tim detaljima i pojedinostima, dovoljno je da nam se obratite i mi ćemo sve to uraditi za Vas. Mnogo je rešenja i varijanti, ali garantujemo da ćemo pronaći naj efikasniju varijantu za Vas u datom trenutku i potrudićemo se da ispoštujemo Vaše zahteve koliko god je u našoj moći.

Nadogradnja računara obuhvata:
  • procenu trenutnog stanja,
  • nabavku delova koji odgovaraju proceni,
  • ugradnju tih delova,
  • kompletno testiranje radi provere ispravnosti ugradjenih komponenti.

PC Dijagnostika servis računara Beograd